STORITVE

Meni

SPLETNE STORITVE

OSTALE STORITVE

IZDELAVA SPLETNE STRANI

Izdelava spletnih strani v sodobnem času zahteva ogromno znanja, truda in potrpljenja, saj je potrebno poleg različice za računalnike misliti tudi na mobilno različico spletne strani ter jo prilagoditi tako, da na vseh napravah optimalno deluje. Ravno za to poskrbi naša strokovna ekipa, saj uredimo vse, od podobe, do besedil in same postavitve spletne strani.

Pravi ključ do uspeha - izdelava UČINKOVITIH spletnih strani

Naš cilj je izdelava uspešnih in učinkovitih spletnih strani, zato k vsakem projektu pristopimo tako, da vam pomagamo na vseh segmentih. Pomembno je, da vaša spletna stran izstopa iz množice ter prepriča s prepričljivo podobo in vsebinami, ki imajo svojo težo.

Zakaj izbrati nas? ZATO...

ker vam lahko zagotovimo popolnoma oseben pristop
poskrbimo za hitro izdelavo spletne strani
pri celotnem postopku vam svetujemo in pomagamo
vse na enem mestu uredimo mi
ponudimo vam kar najbolj konkurenčne cene

Kako poteka izdelava spletne strani?

1. korak

PRIPRAVA

2. korak

IZDELAVA

3. korak

POSTAVITEV

- pri prvem koraku se pogovorimo o vaših potrebah ter oblikujemo osnovne smernice in rdečo nit za postavitev spletne strani.
- pri drugem koraku vam izdelamo unikatno grafično podobo nove spletne strani, ki je privlačna in nagovori vašo ciljno publiko. Tekstopisec pripravi tudi vsa potrebna besedila.
- pri tretjem koraku potrdite grafično predlogo, mi pa nato poskrbimo za vnašanje vsebin in postavitev strani na spletni naslov (domena), ki ste si jo izbrali na začetku. Kot bi mignil je vaša nova spletna stran postavljena na želenem naslovu

Profesionalno pisanje besedil

Ob odločitvi za sodelovanje poskrbimo, da vam ni treba samim skrbeti za pripravo gradiv, temveč delo prevzame profesionalni tekstopisec z dolgoletnimi izkušnjami. Tako vaša besedila dosežejo svoj namen ter nagovorijo ciljno publiko vaše spletne strani.

Kakovost se hitro pokaže

V izdelavo spletne strani vključimo marketinško znanje, najsodobnejše smernice ter dodamo elemente, ki vaše kupce vzpodbujajo k akciji in odzivu. Na ta način boste kmalu videli pozitivne rezultate in dobili potrditev, da ste se odločili prav.

Strani izdelane v Wordpressu

Spletne strani izdelujemo v najbolj priljubljenem CMS WordPress.
wordpress expert

Kaj je CMS?

CMS ali Content Management System je aplikacija, ki vam pomaga ustvariti in urejati vašo spletno stran. Na voljo je veliko različnih CMS platform, trenutno najbolj razširjen in najbolj priljubljen je WORDPRESS.

Kaj sledi, ko se enkrat odločite za izdelavo spletne strani

Za vas registriramo domeno in zagotovimo spletni prostor na naših super varnih strežnikih
Se pogovorimo o vseh podrobnostih in vaših želja. Naredimo načrt, kaj vse bomo vključili v projekt
Se lotimo izdelave vaše spletne strani
Izdelavo spletne stani zaključimo s spletno optimizacijo, da vas bodo našli na spletu
Na koncu vse skupaj pregledate in če ste zadovoljni, vašo novo spletno stran objavimo
Od ponedeljka do petka:
08.00 – 17.00
V nujnih primerih tudi vse dni v tednu
2019 - 2020 - Izdelava spletnih strani
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram