STORITVE

Meni

SPLETNE STORITVE

OSTALE STORITVE

GOSTOVANJE

Kakovostno in hitro gostovanje je nujno za dobro delovanje in najdenost spletnih strani v iskalnikih. Ker se zavedamo pomembnosti dobrega gostovanja, vam zagotavljamo storitev na visokem nivoju, hkrati pa vam garantiramo eno od najbolj konkurenčnih cen na trgu.

Bliskovito nalaganje

Z dobrim gostovanjem si zagotovite bliskovito nalaganje spletne strani ter njeno nemoteno delovanje. Naša misija je, da vam ponudimo zanesljivo gostovanje, ki je osredotočeno na hitrosti in varnosti.
spletno gostovanje strežniki

Premium Wordpress gostovanje

WordPress gostovanje je prilagojeno spletnim stranem, ki so izdelane na platformi WordPress. Tako gostovanje nudi spletnim stranem bliskovito nalaganje, istočasno pa nudimo visoko raven zaščite. 

Nad spletnim gostovanjem imamo popoln nadzor mi, tako da se vi lahko osredotočite na svoj posel, medtem ko mi skrbimo, da je vaša spletna stran na varnem in da vse deluje tako, kot mora.

Visoko kakovostno gostovanje

Odlična strojna oprema

Procesorji Intel E5 in hitri SSD diski

Zanesljivi strežniki

99,9% dosegljivost strežnika

Optimizirana programska oprema

Optimizirano za WordPress in Magento

Kakšna je hitrost naših strežnikov

Povprečno nalaganje spletnih strani je v letu 2019 okoli 3 sekunde. Google stremi k temu, da bi nalaganje spletnih strani bilo pod 1 sekundo
Čas nalaganja naše spletne strani spletin.si je močno pod 1 sekundo.
ping test spletnih strani
Test narejen pri Pingdom tools
Od ponedeljka do petka:
08.00 – 17.00
V nujnih primerih tudi vse dni v tednu
2019 - 2020 - Izdelava spletnih strani
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram